Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 5x het album ‘Huisje aan C’ van Youp van ‘t Hek (VERLOPEN)

winnen-5x-het-album-huisje-aan-c-van-youp-van-t-hek.jpg

Voor wie fan is van cabaretier Youp van ’t Hek hebben we goed nieuws. Wij geven vijf keer zijn nieuwste album Huisje aan C weg.

Youp van ’t Hek werkt al bijna veertig jaar met vriend en collega Ton van Scherpenzeel. Samen maken ze de liedjes voor zijn theatershows. Youp schrijft eerst de teksten daarna componeert Ton de muziek. Eens in de zoveel tijd brengen ze een heel album uit, en met dit nieuwe album is het weer zover.

Eerbetoon aan vriendschap

Huisje aan C is misschien wel Youps meest persoonlijk plaat. Hij nam de nummers op met een vaste club bevriende muzikanten, waaronder zangeres Janne Schra, in het tuinhuisje van zijn vakantiehuis aan de Noord-Hollandse kust. Vandaar de titel Huisje aan C. Op het album staan oude en nieuwe liedjes, met prachtige akoestiek. Alle nummers zijn een eerbetoon aan de vriendschap en het werk.

Kans maken op ‘Huisje aan C’?

Margriet mag vijf stuks van het album weggeven. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. Wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. De winactie loopt tot 15 juli. Kijk ook naar onze andere actuele winacties.

Beeld | Getty Images

Ook interessant