null Beeld

Winnen: romantisch boekenpakket met drie topboeken van Jojo Moyes

In de Margriet zomerspecial staat een compleet verhaal van romanschrijfster Jojo Moyes. Smaakte dit naar meer? Dan heb je geluk, want je kunt nu drie van haar mooiste boeken winnen.

In het boekenpakket zitten drie prachtige romans: Voor jou, De sterrengever en Suzanna's wereld.

null Beeld

Voor jou

Louisa gaat aan de slag als verzorger van de verlamde Will. Als ze ontdekt wat Will voor plan heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen.

De sterrengever

Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Onder leiding van de vrijgevochten Marge vormen vijf vrouwen al snel een hechte groep, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld als een deel van het dorp én de wet zich tegen hen keren…

Suzanna's wereld

Suzanna's wereld is gevormd door haar roekeloze moeder Athene. Nu zoekt ze rust in haar nieuwe café, met nieuwe vrienden. Maar je moet afrekenen met je verleden voor je aan je toekomst kunt beginnen.

Kans maken?

Wil jij kans maken op dit romantische boekenpakket? Vul dan je gegevens hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 31 augustus.

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden