Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 2x reisgids ‘Nederland – vakantie in eigen land’

oudste-monumenten.jpg

Het is een bijzondere zomer, dat staat vast. Maar dat geeft ook de kans om al het moois dat Nederland te bieden heeft te ontdekken. Met de reisgids Nederland vakantie in eigen land ontdek je twintig bijzondere en verrassende regio’s voor een weekend weg of een lange vakantie in Nederland.

En wij mogen twee exemplaren van deze gids weggeven.

Nederland – vakantie in eigen land

Dit is dé reisgids voor wie op zoek is naar ruimte en rust in Nederland. Ontdek bijzondere regio’s voor een weekend weg of een langere vakantie. Met fiets- en wandelroutes, kaarten én een gratis mobiele app. Ervaren reisgidsmakers van REiSREPORT, Marlou Jacobs en Godfried van Loo, nemen je mee door prachtige, bijzondere en verrassende regio’s van Nederland. Langs eeuwenoude polders met fraaie windmolens, glooiende landschappen met statige kastelen, waterrijke natuurgebieden, schaduwrijke bossen en langs de mooiste dorpjes van Nederland.

Kans maken?

Ga jij dit jaar liever niet naar het buitenland en sta je te popelen om alle mooie plekjes in Nederland te ontdekken? Dan kan deze reisgids niet ontbreken. Kans maken? Vul dan vóór 28 augustus het onderstaande formulier in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Meer reistips

Marlou en Godfried van REiSREPORT schreven de afgelopen weken blogs op Margriet.nl over hun favoriete ontdekkingen in Nederland.

Wist je dat je op déze plek in Nederland langs 8 kastelen kunt fietsen?
Op déze plek staan de oudste monumenten van Nederland
Dol op fietsen? Dan moet je déze prachtige route echt een keer gefietst hebben
De Elfstedentocht rijden zónder ijs? Dat kun je deze zomer gewoon doen
Fietstocht langs het mooiste van Brabant: het landschap én bier
Deze oer-Hollandse, fotogenieke regio is zeker een bezoekje waard

Ook interessant