Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: WALRA dekbedovertrekken, Tomado ruitenreinigers en My-Jewellery horlogesetjes

winnen-margriet.jpg

Margriet mag twee dekbedovertrekken van WALRA, twee Tomado ruitenreinigers en twee horlogesetjes van My-Jewellery weggeven. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want onderstaande én nog veel meer producten shop je nu met extra korting in de Margriet Shop.

WALRA dekbedovertrek Dots & Doodles t.w.v. € 79,95

Het Dots & Doodles-overtrek van Walra is aan de ene kant grijsgroen (celadon) met witte stippen en aan de andere kant wit met doodleprint. Even omdraaien en de kamer heeft ineens een totaal andere look. Het liefst zouden we elke dag een frisgewassen dekbedovertrek willen, toch? Het formaat van het dekbedovertrek is 240×220 cm.

Tomado ruitenreiniger t.w.v. € 49,95

Nooit meer zeulen met een emmer. Het betere ramen lappen kan beginnen! Een waterballet, gesjouw met een emmer: ramen zemen is echt zo’n huishoudelijke klus die onderaan ons lijstje bungelt. Met de Tomado Ruitenreiniger is het een kwestie van ramen inspuiten, reinigen met een van de twee meegeleverde microvezeldoeken en vervolgens streeploos droogtrekken. Kind kan de was… eh, ramen doen! Bevat: Ruitenreiniger, adapter, sprayfles met opzetstuk, 2 microvezeldoeken en handleiding.

My-Jewellery Horloge en armband t.w.v. € 49,90

Dit setje van My Jewellery past overal bij. Het setje bestaat uit een horloge met een panterprintbandje en een verfijnde zilverkleurige schakelarmband met muntjes. De sieraden zijn van roestvrij staal en verkleuren niet. Een schitterend setje dat overal bij past én altijd leuk is.

Wil je kans maken op de één van de bovenstaande prijzen? Laat dan hieronder je gegevens achter en laat ons weten welke prijs jij graag zou willen winnen. De winactie loopt t/m 31 mei.

Niet gewonnen? Bestel deze én nog veel meer producten dan extra voordeling in de Margriet shop.

Ook interessant