Winnen! Maak nu kans op 2x 2 kaartjes voor Amsterdam Light Festival (verlopen)

Deel dit artikel:

Het Amsterdam Light Festival is alweer even aan de gang. Nog tot en met 21 januari 2018 kun je de vele mooie en bijzondere lichtkunstwerken in de hoofdstad bewonderen. Rederij Blue Boat Company schakelt dit jaar livegidsen in. Zo kom je alles te weten over de kunstenaars en de door hen gemaakte kunstwerken. Het grootste openlichtmuseum krijgt dit jaar dus niet alleen een magische, maar ook een personal touch

De Water Colors Cruise

De Water Colors Cruise van Blue Boat Company neemt je mee langs alle spectaculaire lichtkunstwerken die op, om, boven en in het water te zien zijn. Maak je op voor een ervaring om nooit te vergeten! Lichtkunstenaars vanuit de hele wereld zijn dit jaar gevraagd hun kijk op de vereniging van de mensheid te geven en laten zien welke rol licht hierin volgens hen speelt. Zo spant kunstenaar Ai Weiwei een 6,5 kilometer lange rode draad door de grachten als grens van het Amsterdam Light Festival en als metafoor voor grenzen in het algemeen. Met zijn Thinline vraagt hij zich af wie de grenzen bepaalt en wie ze beheerst.
Kijk voor meer informatie of tickets op blueboat.nl.

Winnen

Margriet mag twee keer twee kaarten weggeven (t.w.v. € 21,50 per stuk) voor de Water Colors Cruise. Wil je kans maken op gratis tickets voor een bijzondere boottocht en tijdens het Amsterdam Light Festival genieten van alle lichtkunstwerken vanaf het water? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Ook leuk en interessant om te lezen

Bekijk ook

Vriendinnen Ingrid en Liezet gaan op pad in het oosten van Nederland.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.