Winnen! Maak kans op filmkaartjes voor het waargebeurde Molly’s game (verlopen)

Deel dit artikel:

Hoe wordt een 26-jarige serveerster de hostess van een wekelijkse privé-pokergame voor de Amerikaanse jetset, inclusief bekende Hollywoodsterren? Je ziet het in de film Molly’s game.

In het waargebeurde Molly’s game kruipt actrice Jessica Chastain in de huid van Molly Bloom. Wanneer de voormalig professionele skiester gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen in no time haar eigen pokeravonden waarbij sterren als Leonardo Dicaprio, Ben Affleck en Matt Damon aanschuiven. De beruchte Viper Room en de miljoenen die bij haar over tafel gaan, leveren haar de titel ‘the poker princess’ op. Dan verspeelt een zakenman 4 miljoen dollar aan bedrijfsgeld aan haar tafel en komen met Mollys getuigenis ook de details over haar pokerwedstrijden op straat te liggen.

Mollyʼs game werd geregisseerd door Oscar-winnaar Aaron Sorkin en is vanaf Tweede Kerstdag in de Nederlandse bioscopen te zien.

Winnen!

Margriet geeft vijf keer twee kaartjes weg voor Mollyʼs game. Wil je kans maken op deze vrijkaartjes? Vul dan vóór 4 januari 2018 onderstaand formulier in.

Lees ook

Bekijk ook

Dokter Rutger over het belang van vitamine D.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Abonneer je op margriet.nl/nieuwsbrief.