Winnen! Maak kans op een heerlijk ruikende geurset (verlopen)

Deel dit artikel:

Tijdens de koude wintermaanden is het extra fijn om het binnen zo knus en gezellig mogelijk te maken. Een dekentje op de bank, kaarsjes aan, gezellige muziek op de achtergrond; zo is de winter zo erg nog niet. Een lekker geurtje in huis maakt de sfeer nog warmer en aangenamer. Scentchips heeft een nieuwe parfumlijn geïntroduceerd voor binnen en wij mogen vijf keer zo’n zalig ruikende geurset weggeven!

Heerlijke geuren

Scentchips staat bekend om zijn geurende waxchips, die een heerlijke lucht verspreiden wanneer ze worden verwarmd in een brander. Door verschillende geuren te combineren, kun je een heel eigen parfummix voor je huis samenstellen die past bij je inrichting, smaak en stemming. Naast de waxchips biedt Scentchips nog meer fijne producten aan. Denk bijvoorbeeld aan geurkaarsen, elektrische geurbranders, ScentOils en heerlijk ruikende oliën die je kunt gebruiken in een olielamp. Wanneer je de olie in de lamp plaatst, verspreidt het parfum van de ScentOil de meest lekkere luchten. 

Winnen! Parfumlijn van Scentchips

Scentchips heeft nu een nieuwe, complete parfumlijn voor in huis geïntroduceerd. Deze lijn bestaat onder andere uit de geuren Belle Vie, Divine Dao, Paris Passion en Guilty Pleasure. Stuk voor stuk ruiken ze erg lekker. Wil je zelf ervaren hoe lekker? Dan hebben wij goed nieuws. Margriet geeft vijf keer de parfumgeur Belle Vie weg, inclusief een mooie olielamp. Wil je kans maken op deze geurset? Vul dan snel onderstaand formulier in.
Kijk voor meer informatie op worldofscentchips.com.

Laat die koude winterdagen maar komen!

Ook leuk en interessant om te lezen

Bekijk ook

Zo maak je je eigen kandelaar in een handomdraai.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.