Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winactie: 3x leren tas van Cowboysbag ter waarde van € 149,95 (VERLOPEN)

winactie-3x-leren-tas-van-cowboysbag.jpg

Een ideale overdag-tas is iets waar iedereen van droomt, toch? De zwarte Cowboysbag van echt leer is, simpel, stevig en groot genoeg voor je laptop en kleine boodschappen. Extra fijn? Hij heeft een ritssluiting en vier binnenvakken!

Margriet mag drie zwarte tassen van Cowboysbag weggeven ter waarde van € 149,95. Lees snel verder om te weten hoe je kans kan maken.

Cowboysbag

Winnen: 3x leren tas van Cowboysbag

De collectie van Cowboysbag bestaat uit tassen in verschillende vormen, maten en kleuren. De zwarte handtas van Cowboysbag is daar een van! Het is een praktische tas en daarom ideaal in zijn gebruik. Hij heeft een simpel uiterlijk, maar is erg stevig omdat ‘ie van echt leer gemaakt is. De rechthoekige vorm van de tas maakt het mogelijk om er een laptop in te vervoeren. Daarnaast is de tas ook erg handig voor een kleine boodschap of andere gelegenheden. De ritssluiting zorgt voor een veilig gevoel en de vier binnenvakken voor extra opbergruimtes!


Margriet mag drie van deze mooie leren tassen t.w.v. € 149,95 weggeven. Kans maken? Stuur voor 22 oktober 2020 een kaart naar Margriet, Postbus 40021, 2130 KP Hoofddorp o.v.v. ‘Cowboysbag’ of ga naar margriet.nl/winnen.

Beeld | iStock

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Ook interessant