Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x het dubbelalbum ‘Het allerbeste van De Beste Zangers’

winnen-10x-het-dubbelalbum-het-allerbeste-van-de-beste-zangers.jpg

Ben jij ook zo toe aan wat nieuwe muziek? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij geven namelijk tien exemplaren van het dubbelalbum Het allerbeste van De Beste Zangers weg.

Lees snel verder om te zien hoe je kans kunt maken.

‘Het allerbeste van De Beste Zangers’

In de afgelopen jaren heeft het tv-programma De Beste Zangers veel hits opgeleverd. Samen met de Marcel Fisser Band zorgen de artiesten van Beste Zangers met hun prachtige liedjes voor een lach en een traan en bijzondere, mooie momenten. Op dit album staan de meest gevoelige en indrukwekkende nummers van dertien seizoenen uit het populairste muziekprogramma van Nederland.

Klassiekers als Hij Gelooft In Mij van Do, Ik Leef Mijn Eigen Leven van André Hazes, maar ook nieuwe klassiekers als Duurt Te Lang van Davina Michelle en Pa Olvidarte van Emma Heesters en Rolf Sanchez. Ook de hits van het afgelopen seizoen 2020 ontbreken niet, zoals Door De Wind van Miss Montreal.

Kans maken?

Wil je kans maken op dit dubbelalbum? Vul dan je gegevens hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 3 juni.

Margriet 23 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: wat hebben we geleerd van onze liefdes, influencers van boven de vijftig, een interview met Daphne Lammers, binnenkijken in een cottage garden en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Beeld | Getty Images

Ook interessant