Winnen: een weekend Antwerpen bij Park Inn by Radisson Berchem

Deel dit artikel:

Park Inn by Radisson opent op 17 juni een nieuwe vestiging in Berchem (België). Het hotel is daarmee de logische opvolger van lanceringen in onder meer Leuven, Brussel en Antwerpen. Park Inn Berchem biedt de beste faciliteiten in de groene long van Antwerpen, op wandelafstand van trein, tram, bus én de luchthaven.

Aan de rand van de grootste stad van Vlaanderen, op het kruispunt van de Antwerpse invalswegen, lanceert Park Inn by Radisson binnenkort zijn nieuwste vestiging in Berchem. Het hotel ligt aan de rand van de stad, maar op wandelafstand van het trein- en busstation. Dankzij verschillende tramlijnen ben je binnen no time op de luchthaven van Deurne en in de Antwerpse haven. In combinatie met state-of-the-art omkadering en een toplocatie nabij de leuke wijk Zurenborg, biedt het hotel een totaalervaring aan zijn gasten. Bovendien bevindt het nieuwe hotel zich in het steeds belangrijkere centrum van zakelijke zwaargewichten.

“We zijn verheugd om onze gasten en klanten een volledig nieuwe ervaring te kunnen aanbieden! Onze grootste troeven – bereikbaarheid en de uitrusting van zowel onze verschillende meeting- en conferentieruimtes als onze kamers – kunnen ons meteen neerzetten als één van de tophotels in Antwerpen. Met een perfecte locatie, dichtbij de populaire, trendy Dageraadplaats, willen we onze gasten en klanten een volledig plaatje aanbieden”, zegt Laurent Heusdens, General Manager van Park Inn by Radisson Berchem.

Historisch belang

De 142 kamers zijn stijlvol en hedendaags ingericht met een design dat is afgestemd op de locatie in het midden van de zakelijke HUB. Elke kamer heeft comfortabele meubels, bedden, vloeren, gordijnen, verlichting en decoratie. Het RBG Grill-restaurant ter plaatse biedt ook voor de culinaire liefhebbers een aangename eet- en drinkervaring.

De locatie dichtbij Zurenborg is mooi meegenomen voor gasten, maar het historische belang van de hippe buurt krijgt ook binnenin Park Inn Berchem de nodige aandacht. Zo worden bijvoorbeeld meetingruimtes en conferentiezalen ingericht die genoemd zijn naar de Cogels-Osylei, de hoofdstraat van Zurenborg en het architecturale hart van de omgeving.

Ben jij wel toe aan een heerlijk weekendje* ontspannen in Antwerpen t.w.v. 250 euro? Doe dan mee en win!
Vul hieronder in waarom jij dit weekend zo verdiend hebt, vul je gegevens in en wie weet, krijg jij binnenkort van ons bericht.


*Een weekend houdt 1 overnachting met diner, ontbijt en gratis parkeren in.