Win! Heerlijk slapen met het dekbed en de hoofdkussens van Bedden.nl (verlopen)

Deel dit artikel:

Met de kou van afgelopen maanden is het heerlijk om onder een warm dekbed weg te kruipen. Een goed dekbed zorgt ervoor dat je in no time warm bent en dat de hele nacht blijft. En daar hoort natuurlijk het perfecte hoofdkussen bij. Ook lekker warm slapen? Margriet geeft een heerlijke Cinderella Ambient dekbed mét twee Ducky Dons hoofdkussens weg! 

Het vierseizoenendekbed van Cinderella Ambient is 240 x 200 cm en kost € 199,95. Dit dekbed is het hele jaar door te gebruiken, omdat het uit twee delen bestaat die kunnen worden samengevoegd. De vulling van het dekbed is synthetisch en anti-allergeen, waardoor het ook geschikt is voor mensen met een allergie. Kortom, het perfecte dekbed om heerlijk onder weg te dromen!

De twee Double Face hoofdkussens van Ducky Dons, elk ter waarde van € 99,95, bestaan uit twee aan elkaar bevestigde delen die het mogelijk maken om op beide kanten te slapen. Het ene deel is gevuld met negentig procent dons, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt, de andere kant is gevuld met veertjes, waardoor het kussen wat steviger voelt. Het kussen is geschikt voor zowel rug- als zijslapers die van een medium dik kussen houden. Zacht genoeg voor de nodige comfort en stevig genoeg om de juiste ondersteuning te bieden.

Kans maken?
Margriet geeft het vierseizoenendekbed van Cinderella Ambient mét twee keer een heerlijk Double Face hoofdkussen van Ducky Dons weg! Winnen? Vul dan vóór 26 maart onderstaand formulier in! Op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen op het gebied van slapen? Neem dan een kijkje op Bedden.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief op de website!

Lees ook

Bekijk ook

De zolen van je gympen weer wit maken? Met deze lifehack gaat dat heel gemakkelijk!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.