Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 5x de ontroerende roman ‘Corinnes toekomst’ (VERLOPEN)

corinnes-toekomst.jpg

Een ontroerende oorlogsroman voor koffieliefhebbers: niet twee dingen die je bij elkaar zou verwachten, maar in Corinnes toekomst neemt de liefde voor koffie je mee op een avontuur naar een verleden vol verraad en vechtlust. En wij mogen vijf exemplaren weggeven.

Weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

Corinnes toekomst van Paula Stern

Aken, 1945. Als Eberhard Ahrensberg na de oorlog terugkeert naar zijn vaderland, ligt zijn leven in scherven. Zijn vader koos de kant van de nazi’s, wat resulteerde in een verloren thuis en verbroken familiebanden. In een poging zijn jonge gezin te onderhouden begint Eberhard koffie te smokkelen.

Aken, heden. Als erfgenaam van het beroemde koffieimperium Ahrensberg is Corinne dol op alles wat met koffie te maken heeft. Samen met haar broer runt ze het bedrijf, al brengt dat soms spanningen met zich mee. Als ze het dagboek van haar grootvader Eberhard vindt, besluit ze om zijn verleden verder uit te zoeken. Tijdens haar onderzoek naar de geschiedenis van het familiebedrijf ontdekt ze een bewogen verleden vol geluk, verraad en vechtlust. Lukt het haar om haar eigen pad te blijven volgen?

Doe mee en win

Wil jij kans maken op één van de vijf exemplaren van Corinnes toekomst? Vul dan het onderstaande formulier vóór 30 juni in en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Er wordt contact opgenomen met de winnaars.

Beeld | Getty Images

Ook interessant