Winnen! Begin je ochtend goed met deze wilde dieren-pannenkoekenbakset (verlopen)

Deel dit artikel:

Een pannenkoek bakken in de vorm van een panda, gorilla of zeeschildpad? Dat kan met de bijzondere wilde dieren- pannenkoekenbakset van het Wereld Natuur Fonds. Wij geven vier sets weg!

Pannenkoeken zijn er in alle soorten, maten en smaken. En er is niets gezelliger dan met je familie in het weekend pannenkoeken bakken. Als je als klein meisje de lekkernij op tafel zag staan, was het pas écht feest. En je kinderen en/of kleinkinderen zijn weer net zo blij als ze horen dat ‘we vanavond pannenkoeken eten’.

Met deze bijzondere bakset maak je de mooiste én de lekkerste pannenkoeken. De set bestaat uit drie dierenvormpjes, vier bamboebordjes, twee handige schenktuiten voor het beslag en pandaslingers. Pannenkoeken bakken is nog nooit zó leuk geweest.

De complete set kost € 24,95 en is hier te bestellen.
Extra fijn: de opbrengsten komen ten goede aan het natuurbeschermingswerk van WNF. Dus met dit lekkers doe je ook nog iets goeds voor de (dieren)wereld.

Zin in pannenkoekenpret? Zo win je zo’n set

Margriet geeft vier keer de wilde dieren-pannenkoekenbakset t.w.v. € 24,95 weg! Wil je kans maken? Vul dan vóór 10 januari onderstaand winformulier in.

Lees ook eens

Bekijk ook

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.