Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 5x drie maanden gratis audioboeken beluisteren met Storytel

audioboeken.jpg

De temperaturen stijgen, en daarmee ook het vakantiegevoel. En wat is er nu heerlijker dan in de zon liggen met een goed boek? Of beter nog: een lange zomerwandeling maken, terwijl je lúistert naar een goed boek? Luister de hele zomer lang naar de beste audioboeken met drie maanden gratis Storytel.

Benieuwd hoe je kunt winnen? Lees dan snel verder.

Over Storytel

Storytel is een abonnementsdienst voor luisterboeken. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van jouw favoriete boeken voor een vast bedrag per maand. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original luisterboeken .

Perfect verhaal voor zwoele zomeravonden

Zo ook de nieuwe release: Vrouw & Minnares. De titel geeft het al een beetje weg, deze luisterserie gaat over een love triangle tussen supermom Pien, dromerige vrijgezel Lauren en de man op wie ze beiden verliefd zijn: Richard. Het verhaal wordt vanuit twee perspectieven verteld, afwisselend vanuit Pien en Lauren. Het verhaal is lekker herkenbaar, grappig en soapy (hallo stomende scènes en zwoele zomeravonden): precies waar je zin in hebt als je lekker op je ligbedje ligt. 

Maak kans op 5x drie maanden onbeperkt audioboeken luisteren

Wil jij kans maken op één van de vijf keer drie maanden gratis Storytel? Vul dan het onderstaande formulier in en abonneer je op onze nieuwsbrief. Je kunt meedoen t/m 10 juli 2020.

Beeld | iStock

Ook interessant