Winnen: 5x ‘Het Zoutpad’ van Raynor Winn Beeld Getty Images/Johner RF
Beeld Getty Images/Johner RF

Winnen: 5x het boek ‘Het Zoutpad’ van Raynor Winn

Op zoek naar een inspirerend en openhartig boek? Dan wil je Het Zoutpad van Raynor Winn zeker lezen. En goed nieuws: We mogen 5 exemplaren van het prachtige boek weggeven.

Het Zoutpad is een inspirerend, openhartig en schitterend geschreven verhaal over het omgaan met verdriet, de helende kracht van de natuur en de herontdekking van de ware betekenis van het leven, als je alles bent kwijtgeraakt.

Raynor Winn

Wat doe je als het leven erg tegenzit? Als je failliet bent, je man ongeneeslijk ziek blijkt en je je huis bent kwijtgeraakt? Raynor Winn (59) en haar man Moth besloten met een tent de natuur in te gaan: ze besloten de lange, verweerde, oeroude South West Coast Path te gaan lopen.Het is een tocht van duizend kilometer langs de zuidkust van Engeland. En daar verandert hun leven: de wandeltocht wordt een ware ontdeekkingsreis over wat nu écht de ware betekenis van het leven is.

In Margriet Extra - Groen (vanaf 5 april in de winkel!) lees je een bijzonder en openhartig gesprek met Raynor Winn en kun je alvast een aantal passages uit Het Zoutpad lezen.

Het Zoutpad winnen?

Het Zoutpad Beeld Het Zoutpad, uitgeverij Balans
Beeld Het Zoutpad, uitgeverij Balans

Wil je kans maken op het boek Het zoudpad van Raynor Winn? Vul dan hieronder het winformulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot en met 11 mei.

Ilse van RoekelGetty Images/Johner RF

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden