Dingen die erger zijn - een stripverhaal over borstkanker. Beeld uitgeverij Altamira
Beeld uitgeverij Altamira

Winnen: 5x ‘Dingen die erger zijn - een stripverhaal over borstkanker’

Oktober is borstkankermaand en vanwege die speciale maand mag Margriet.nl vijf exemplaren weggeven van het boek Dingen die erger zijn - een stripverhaal over borstkanker door Lenneke Hoope en Anneloor van Heemstra. Wil jij dit boek winnen? Lees dan gauw verder om te zien hoe je kansmaakt.

Lenneke Hoope krijgt op 37-jarige leeftijd te horen dat ze borstkanker heeft. Wat volgt is een jaar vol angstige en verdrietige, maar ook bizarre en grappige situaties. Dingen die erger zijn is een stripverhaal dat kwesties aankaart die veel kankerpatiënten tegenkomen: medische mallemolen, merkwaardige reacties en adviezen, maar ook het omgaan met allesomvattende angst en het oppakken van je leven als de behandeling klaar is.

Treffende tekeningen en universeel verhaal

De treffende tekeningen van Lenneke’s hartsvriendin Anneloor van Heemstra maken dit universele verhaal over levensbedreigend ziekzijn op een bijzondere manier herkenbaar. Door de innige samenwerking en een vriendengroep die het boek verrijkt met hart-onder-de-riem-berichten in de vorm van appjes, krijgt vriendschap een glansrol in Dingen die erger zijn. Het boek is uitgegeven door Gottmer/Alta Mira.

Zo maak je kans

Wil jij kansmaken op een exemplaar? Vul dan hieronder je contactgegevens in. Meedoen kan tot en met 19 oktober 2022. Er wordt contact opgenomen met de winnaars.

Redactieuitgeverij Altamira

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden