null Beeld

Winnen: 5x de DVD Aïlo het dappere rendier (verlopen)

In de natuurfilm 'Aïlo het dappere rendier' zien we het leven van Ailo in Lapland. Al van het eerste begin van zijn leven draait het om overleven en het volgen van de kudde die hun opmars doet naar de zonnige weide. Vergezeld met zijn moeder, maken ze een tocht door het midden van Lapland. Ver weg van de kudde en met roofdieren die op de loer liggen. Als dat maar goed gaat...

Margriet mag 5 exemplaren weggeven van de DVD 'Aïlo het dappere rendier' ter waarde van €9,95.

Aïlo het dappere rendier

null Beeld

De Scandinavische natuurfilm geeft je een goed beeld van de prachtige en ongerepte natuur van Lapland waarin de rendieren opgroeien en leven. Je ziet het beeld van de kudde die de ruimte maken om te bevallen waarna de jongen binnen vijf minuten moeten staan, vervolgens binnen vijf minuten moeten lopen en de tocht weer voortzetten. Aïlo wordt vanaf zijn eerste minuut gevolgd en zo krijg je een kijkje in wat rendieren moeten meemaken om hun welverdiende plekje in de zon te bemachtigen. Je ziet vriendschappen ontstaan, je leert van de wollige beestjes te houden en ziet de mooie band van moeder en kind. Met voice-over van Floortje Dessing en prachtige details van het landschap, heb je gegarandeerd kijkplezier tot de laatste minuut. Deze film is voor het hele gezin geschikt.

Winnen?

Wil jij kans maken op deze prachtige natuurfilm? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld| Aïlo het dappere rendier

Jaimy Boer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden