Winnen! 4x Italiaanse verrassingstas met vrijkaartjes voor Tulipani (verlopen)

Deel dit artikel:

Ben je ook nog niet klaar voor de herfst? Met deze winactie kun je nog even nagenieten van de Italiaanse zomersfeer. Margriet geeft vier Italiaanse pakketten met twee vrijkaartjes voor de film Tulipani weg. Dat is een mooi begin van de nazomer!

Tulipani

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde. Bekijk hier de trailer. Vanaf 21 september in de bioscoop. 

Italiaanse verrassingstas

Naast de vrijkaartjes ontvang je ook een verrassingstas van Digusti vol met Italiaanse lekkernijen, onder andere limoncello en Italiaanse koekjes. Met deze lekkernijen kan je voor of na de film nog even extra genieten.

Winnen!

Margriet geeft vier Italiaanse pakketten met twee vrijkaartjes voor Tulipani weg. Wil je kans maken op één van deze vier pakketten? Vul dan voor 3 oktober onderstaand formulier in en wie weet ben je een van de gelukkige winnaars.

Lees ook eens

Kijk deze lifehack

Hoe vaak je ook schudt, slaat en klopt, je kussen wordt nooit meer zo bol en luchtig als vroeger. Wedden dat het met deze tip wél lukt?

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief