Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 3x het ‘10.000 Stappenboek’ van Arie Boomsma (VERLOPEN)

winnen-3x-het-10-000-stappenboek-van-arie-boomsma.jpg

Wil je jezelf uitdagen om 10.000 stappen per dag te zetten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Het 10.000 Stappenboek van presentator en sportschooleigenaar Arie Boomsma is de perfecte gids voor iedereen die meer wil bewegen.

10.000 stappen

In het boek vertelt Arie Boomsma over zijn favoriete wandelroutes door de mooiste steden en natuurgebieden. Alle routes in het boek zijn 7 tot 8 kilometer lang, wat neerkomt op zo’n 10.000 stappen. Daarnaast geeft hij handige tips om een betere loper te worden en volop van een wandeling te kunnen genieten.

Gezonde levensstijl

Eerder schreef Arie over sport en gezondheid o.a. de boeken Beweeg (2016) en zijn bestseller Fit (2018). In Fit laat hij zien hoe je met kleine stapjes tot grote veranderingen in je levensstijl kunt komen. Hoe je die gezonde levensstijl vasthoudt, zonder terug te vallen in oude patronen, lees je in Volhard – Geduldig bouwen aan gezonde doelen (2020).

Kans maken?

Margriet mag drie keer het 10.000 Stappenboek weggeven. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 15 juli.

Beeld | Getty Images

Ook interessant