Winnen! 3x de box-set van Blue Planet 1 en 2 (verlopen)

Deel dit artikel:

Een bijzondere productie over het leven in en rondom de oceanen. De spectaculaire beelden laten zien hoe mooi en gevaarlijk de oceaan kan zijn. De adembenemende en mysterieuze wereld onder, boven en rondom de zee wordt voor het eerst uitgebreid in beeld gebracht dankzij unieke filmtechnieken en jarenlang onderzoek. Ook zo benieuwd naar deze prachtige beelden? Margriet geeft drie keer de box-set van Blue Planet 1 én 2 weg.

Hoewel ongeveer 70% van het aardoppervlak bedekt is met water, is pas 10% van onze oceanen is onderzocht. De grote zeeën bevatten nog steeds veel geheimen. Ze deden er vier jaar over, de natuurfilmers van BBC’s Natural History Unit. Ze namen deel aan 125 expedities in 39 verschillende landen. Ruim 6.000 uur aan videomateriaal werd verkregen dankzij meer dan 4.000 duiken. En de mooiste beelden zijn nu in zeven afleveringen te zien in de docuserie Blue Planet 2. De verhalen over het leven van dieren in Blue Planet zijn herkenbaar, ook voor de mens. Deze ‘stories’ zijn niet bedacht en geregisseerd en raken je tot diep in het hart.

Winnen?

Margriet geeft drie keer de box-set van Blue Planet 1 én 2 weg. Wil je kans maken? Vul dan vóór 8 maart onderstaand formulier in.

Lees ook

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief