Margriet logo
null Beeld

Winnen: 20x de Philips UV-C tafellamp en 5x de Philips Desinfectie Box (VERLOPEN)

Je handen, je huis en de lucht om je heen ontsmetten: het is het afgelopen jaar een hot topic geworden. Maar hoe pak je dat nu écht grondig aan? Bacteriën en virussen zijn nu eenmaal onzichtbaar en heel de dag schrobben is ook zo wat. De oplossing? De Philips UV-C tafellamp. Het is bewezen dat UV-C lichteen doeltreffende manier is om virussen en bacteriën onschadelijk te maken.

En jij kunt zo’n lamp nu uitproberen, want Margriet mag er van Signify twintig t.w.v. €119 per stuk weggeven, net als vijf keer de Philips Desinfectie Box t.w.v. €179 per stuk, waarmee je voorwerpen kunt desinfecteren.

UV-C-desinfectie

Voor corona waren we er vaak niet zo mee bezig, maar in het afgelopen jaar werden we ons ineens heel erg bewust van hoe makkelijk we eigenlijk ziektekiemen verspreiden of oplopen bij het aanraken van voorwerpen, of door zelfs maar besmette lucht in te ademen. Inmiddels is er veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om voorwerpen zo goed en snel mogelijk te ontsmetten. Een van de manieren om dit te bereiken is door het gebruik van UV (ultra violet) licht, een methode die wereldwijd gebruikt wordt om verspreiding van infectieziekten te voorkomen. Met de Philips UV-C tafellamp kun je heel makkelijk thuis een ruimte ontsmetten en de strijd aangaan met bacteriën en ziektekiemen. In deze podcast van Signify wordt uitgelegd hoe dit proces precies in z’n werk gaat.

Lees ook:

Desinfecterende gel: alle feiten en fabels op een rijtje

De UV-C tafellamp

De lamp doet er zo’n vijftien tot vijfenveertig minuten over om alle schadelijke virussen, bacteriën, schimmels en sporen uit een ruimte te deactiveren, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Omdat blootstelling aan UV-C schadelijk kan zijn, moet je zelf de ruimte verlaten terwijl de lamp z’n werk doet. Gelukkig waarschuwt de lamp je door middel van stembegeleiding én zorgen de bewegingssensoren in de lamp ervoor dat hij meteen uitschakelt wanneer er iemand in de buurt komt.

null Beeld

De Desinfectie Box

Naast de tafellamp heeft Philips ook de Desinfectie Box uitgebracht. In deze box kun je kleine voorwerpen ontsmetten, bijvoorbeeld voorwerpen die vaak door je handen gaan (huissleutels, portemonnee) en daarom veel bacteriën bevatten. Deze box werkt ook met UV-C licht, maar omdat je het voorwerp in een afgesloten box plaatst hoef je niet de kamer te verlaten terwijl je aan het desinfecteren bent.

Meer informatie over de UV-C lamp en box kun je hier vinden.

Doe mee en maak kans

Kortom: onmisbare producten in deze tijd waarin corona nog voorlopig niet weg is. Wil jij één van deze producten winnen? Vul dan onderstaand winformulier in en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Vergeet niet in het vakje ‘opmerkingen’ te vermelden of je kans wilt maken op de tafellamp of desinfectiebox.

Bron & Beeld | Signify

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden