null Beeld renee frinking (producten), mark uyl (portretjes).
Beeld renee frinking (producten), mark uyl (portretjes).

PREMIUM

Winnen: 1x meditatiekussen van VieJaLee t.w.v. € 145

Patty, Esther, Angéla, Angela en Anita delen hun favoriete producten. Angéla is fan van het meditatiekussen van VieJaLee. 1x kans!

Angéla: “Dit meditatiekussen is gemaakt is door mijn vriendinnetje Sanna Kaper van VieJaLee. Ze maakt deze van mooie oude dekens, die ze heet wast waardoor ze steviger worden. Álle stukjes van de dekens worden gebruikt. Elk werkstuk wordt daarna met de hand versierd. Ik houd van haar werk en heb veel dingen van haar hand in mijn huis. Ik gebruik ze in mijn werk als lichaamcoach en yoga- en bewegingscoach.”

Een goede hulp voor het mediteren

Het helpt bij beginnen met mediteren, maar ook als je regelmatig zit. Op een meditatiekussen is het namelijk gemakkelijker om lange tijd rechtop te zitten. Dit helpt jou bij het bij het helder en alert houden van je geest. Daarnaast maak je op een kussentje goed contact met je eigen basis en met de grond.
Meditatiekussen Basis/wortel chakra 29x12cm € 145 (viejalee.nl)

null Beeld

Zo maak je kans
Namens Angéla en VieJaLee geven we dit meditatiekussen t.w.v. € 145 weg. Vul het winformulier in om kans te maken.

Milko Lindeboomrenee frinking (producten), mark uyl (portretjes).

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden