Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 5x het boek ‘Ik heb een trage schildklier, wat nu?’ van Vera Kamphorst (VERLOPEN)

5x-het-boek-ik-heb-een-trage-schildklier-wat-nu-van-vera-kamphorst.jpg

Ik heb een trage schildklier, wat nu? Een vraag die je jezelf vast ook gesteld hebt, als je één van de 500.000 Nederlanders bent met deze aandoening. Speciaal voor hen heeft ervaringsdeskundige en schildklierexpert Vera Kamphorst nu een boek geschreven met die vraag als titel. Ik heb een trage schildklier, wat nu? is het naslagwerk dat ze zélf graag gelezen had, toen ze vijftien jaar geleden de diagnose ziekte van Hashimoto kreeg.

Margriet mag 5 exemplaren van dit boek weggeven, ter waarde van 25 euro.

Ik heb een trage schildklier, wat nu?

In Ik heb een trage schildklier, wat nu? vertelt orthomoleculair therapeut Vera Kamphorst – oprichter van Happy Hashimoto en blogger voor Margriet – hoe je om kunt gaan met die aandoening. Het biedt (h)erkenning, inspiratie én voorbeelden over hoe je zelf de regie over je eigen gezondheid weer in handen kunt nemen. Het boek leert je meer over de oorzaak van restklachten, die óndanks de schildkliermedicatie maar niet willen verdwijnen, en hoe je deze kunt aanpakken. Zodat je ook mét Hashimoto happy door het leven gaat. Ik heb een trage schildklier, wat nu? is een boek voor schildklierpatiënten en hun naasten, die de aandoening beter willen leren begrijpen.

Winnen?

Ik heb een trage schildklier, wat nu?

Wil je kans maken op het boek Ik heb een trage schildklier, wat nu?, vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 20 juni.

Beeld | Getty Images

Ook interessant