Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 5x Philips UV-C air cleaners

air-cleaner-van-signify.jpg

In de huidige coronapandemie zijn we allemaal meer thuis en willen we meer doen om ons huis te desinfecteren en ventileren. Dat kan met de Philips UV-C air cleaner. Dit is een ventilatiesysteem met ingebouwde UV-C, die de lucht in een huiskamer of thuiskantoor op een snelle en veilige manier zuivert.

En jij kunt zo’n air cleaner ter waarde van 250 euro winnen, want Margriet mag er vijf weggeven. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Ultraviolet licht

De Philips UV-C air cleaner werkt met UV-C-straling, ook wel ultraviolet licht genoemd. UV-C-straling is een bekend desinfectiemiddel voor lucht, oppervlakken, voorwerpen en water dat het risico om een infectie op te lopen kan verkleinen. Deze methode wordt al meer dan 40 jaar gebruikt. Zo’n ventilatiesysteem en tafellamp inéén is wel zo prettig in deze pandemie. Want ventileren en desinfecteren zijn de toverwoorden afgelopen jaren!

Zo maak je kans

Wil jij kans maken op een Philips UV-C air cleaner? Vul dan het onderstaande formulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. Meedoen kan tot 9 januari 2022.

Ook interessant