Winnen: 5x ‘Seven Days Walking – Day 1&2’ van Ludovico Einaudi (verlopen)

Deel dit artikel:

Aan populariteit heeft de Italiaanse artiest Ludovico Einaudi geen gebrek, zijn concerten in Nederland verkopen vrijwel direct uit. En aan nummers evenmin een gebrek, want de artiest lanceert maar liefst 7 albums in 7 maanden! De naam van het project is Seven Days Walking. 

Day 1, 2 en 3 van Seven days Walking van Ludovico Einaudi zijn nu verkrijgbaar. De andere delen volgen later. Hij is de meest gestreamde klassieke artiest wereldwijd. Zijn composities worden wereldwijd op online platforms miljoenen keren beluisterd. Meer nog dan Bach en Mozart. Ludovico Einaudi wordt niet voor niets de ‘rockster’ van de klassieke muziek genoemd. De 63-jarige Italiaanse pianist bracht onlangs het derde deel van een serie van zeven albums genaamd Seven Days Walking uit.

Wij mogen 5x het ‘Seven Days Walking – Day 1&2’ van Ludovico Einaudi weggeven! Wil je kans maken? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief en laat je gegevens achter vóór 11 juli!


Meer weten? Lees hieronder een interview met Ludovico Einaudi!

Zeven albums in zeven maanden tijd… dat is een monsterproject. Waar haalde u de inspiratie vandaan?
“Het begon bij lange wandelingen die ik maakte door de bergen. Ik zag de natuur veranderen. Door de wisselingen van de seizoenen, maar ook door de natuur zelf. Zo kwam ik op het idee om mijn tochten om te zetten in muziek. En in plaats van een compleet af album uit te brengen, wilde ik mijn muziek laten zijn zoals de natuur. Steeds weer op verrassende wijze anders.”

Wat heeft u over uzelf geleerd tijdens de wandelingen?
“Dat ik me open moest stellen voor veranderingen.. Ik heb mezelf uitgedaagd om steeds met nieuwe oren te luisteren. Ik wilde het complete proces vatten. Niet alleen het eindresultaat. Maar de hele ‘wandeling’ van begin tot eindpunt. En het dan gewoon te laten zijn.”
U moet topfit zijn na al die wandelingen.

Wat maakte dat u in eerste instantie begon met wandelen?
“Ik hou heel erg van de natuur. Een vriend van mij vertelde mij een aantal jaar geleden over het 10.000 stappen per dag principe. Ik wilde mezelf uitdagen. En al snel werd het een obsessie. Ik ging van 10 naar 20.000 stappen. En steeds hetzelfde rondje in de bergen.”

Wat is het mooiste moment geweest in de bergen?
“De keer dat ik midden in een sneeuwstorm terecht kwam. Ik kon geen twee meter voor en achter me kijken. Het was spannend en opwindend tegelijk. Ik voelde dat ik echt leefde.”

Wat is volgens u de beste manier om uw muziek te luisteren?
“Dat is een gemakkelijke vraag: tijdens een wandeling. Of in de auto. En dan het liefst alleen, zonder afleiding of prikkels. Laat die telefoon thuis. Denk niet na over gister of aan morgen. En wees gewoon in het moment.”