Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 5x een gesigneerd exemplaar van ‘Samen eten’ door Jamie Oliver

jamie-oliver-verrassingen-horen-onder-de-kerstboom-niet-op-je-bord-tijdens-het-kerstdiner.jpg

Speciaal voor Kerstmis heeft Margriet een mooie winactie opgezet. Je maakt namelijk kans om een gesigneerd exemplaar van Samen eten door Jamie Oliver te winnen. Met dit boek kook jij in 2022 de sterren van de hemel!

Weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

Samen eten

Samen eten is een overheerlijke ode aan superlekkere maaltijden om met z’n allen van te genieten. Niet eerder was het zo waardevol om samen te zijn met onze dierbaren, en lekker eten is de beste reden om elkaar op te zoeken. Alle hoofdstukken bevatten een maaltijd, van feestelijke seizoensdiners tot een taco-party, elk met een eenvoudig en haalbaar menu, dat je grotendeels al eerder kunt voorbereiden.

Omslag van boek Jamie Oliver Samen Eten

Tips van Jamie Oliver

Of je nu de volledige maaltijd kookt of een van de 130 op zichzelf staande recepten kiest, het is Jamie’s doel om de tijd die je in de keuken staat zo kort mogelijk te houden. Zodat je veel tijd met je gasten kunt doorbrengen. Jamie’s Samen eten helpt je ook om zonder stress te koken, door je te overladen met tips, tricks en life hacks, zodat je goed voorbereid en georganiseerd aan de slag kunt. Samen eten is inspirerend én praktisch. Het gaat om gezelligheid, feestelijkheid en samen nieuwe herinneringen maken. Onvergetelijke én makkelijke maaltijden, dat is het idee. Aan tafel met z’n allen! Dit boek wil je in huis hebben toch?

Zo doe je mee

Kans maken op een gesigneerd exemplaar ter waarde van €32,50? Vul dan het onderstaande formulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. Meedoen kan tot 8 januari 2022.

Fotografie | David Loftus, Paul Stuart

Ook interessant