Winactie: 5x vegan anti-age global van Yves Rocher (verlopen)

Deel dit artikel:

Yves Rocher heeft sinds februari een vernieuwde productlijn die alle tekenen van huidveroudering intensief tegen gaat. Alle producten hebben een andere formule, ingrediënten en een ecodesign verpakking gekregen.

De nieuwe formule van de Anti-Age Global bevat nectar uit plantaardige bloemknoppen. Hiervoor wordt gemmotherapie gebruikt, dat is de wetenschap van bloemknoppen. Deze hebben de opmerkelijke eigenschap dat ze leven kunnen schenken aan de plant. In hun kernen bevatten ze sterke concentraties elementen die essentieel zijn voor het leven en de groei van de plant. Daarnaast bevatten ze ook vitaminen, mineralen en tal van andere voedingsstoffen.

De nieuwe ecodesign-verpakking van de producten bestaan uit glazen potjes, recyclebare flacons en het karton is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De verpakkingen zijn allemaal zo gemaakt dat ze bijdragen aan het inperken van de impact op het milieu.

Deze nieuwe crème is ook nog eens helemaal vegan!

 

Yves-Rocher

Margriet mag van deze heerlijke crème 5 keer een heel pakket weggeven, waarin een concealer, oogverzorgingsproduct, dagcrème, nachtcrème, en een anti-aging serum in zit.

Wil jij ook kan kans maken? Vul dan voor 7 mei het formulier in!