Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winactie: 10x het boek ‘The Greatest Secret’ (VERLOPEN)

winactie-10x-het-boek-the-greatest-secret.jpg

Ben je dol op lezen en is er altijd plek voor een nieuw boek op jouw boekenplank? Je hebt geluk, want je kunt bij Margriet nu kans maken op één van de tien exemplaren van het boek ‘The Greatest Secret’.

Rhonda Byrne

In 2006 introduceerde Rhonda Byrne een fenomeen met de publicatie van The Secret, dat wereldwijd een bestseller werd. Dit levensveranderende boek hielp lezers hun innerlijke potentieel te ontdekken. Maar Rhonda’s zoektocht was nog niet voorbij. Ze voelde een sterke drang om op jacht te gaan naar meer wijsheden. Veertien jaar lang was ze op zoek, tot ze de universele waarheid ontdekte die in dit boek beschreven staat.

Over het boek

The Greatest Secret is een kwantumsprong waarmee de lezer de materiële wereld verlaat en het spirituele domein betreedt, waarin alles mogelijk is. Het boek bevat toegankelijke oefeningen die meteen in de praktijk kunnen worden gebracht, maar ook diepgaande inzichten en openbaringen die helpen korte metten te maken met angsten, onzekerheden, zorgen en pijn. Dankzij de vele wijsheden van spirituele leermeesters van over de hele wereld, uit het heden en verleden, is The Greatest Secret een tijdloos meesterwerk dat de lezer de weg wijst naar een rijk leven zonder lijden.

Winactie: 10x het boek 'The Greatest Secret'

Namens uitgeverij HarperCollins Holland mogen we tien exemplaren weggeven. Kans maken? Vul dan voor 4 december 2020 het formulier hieronder in en wie weet lees jij straks een van deze prachtige boeken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.    

Beeld | Getty Images

Ook interessant