Winnen: maak kans op een Watchi Care t.w.v. €249

Deel dit artikel:

Geen kastje meer om de nek of een onhandige knop aan een koord. Nu is er de Watchi Care. Een stijlvol persoonsalarm voor iedereen die wat extra hulp kan gebruiken. Met dit slimme horloge en de gratis app hoef je je geen zorgen meer te maken om je dierbaren. 

Watchi Care maakt de zorg lichter

Joke (42): “Mijn moeder is 83, soms wat vergeetachtig en daardoor ook wat angstig. Dit vernuftige horloge maakt de zorg een stukje lichter en mijn moeder staat weer midden in het leven. Ze durft nu weer zelf boodschappen te doen, omdat ze weet dat ze met een druk op de SOS-knop altijd om hulp kan vragen. De Watchi Care is voor ons echt een uitkomst.”

SOS-knop, bellen en waterbestendig

Het horloge is eenvoudig te bedienen en heeft veel handige functies, zoals een SOS-knop waarmee een noodnummer gebeld kan worden als iemand bijvoorbeeld is gevallen. Je kunt nauwkeurig bijhouden waar iemand zich bevindt en daarnaast vind je op de Watchi Care de functie zonedetectie. Hiermee kun je veilige gebieden instellen. Wanneer iemand zo’n zone verlaat, krijgt je direct een berichtje op je telefoon.

Met het horloge kun je ook bellen en gebeld worden. Het geluid en de ontvangst is net zo goed als bij een gewone mobiele telefoon. Ook kun je met het horloge berichten versturen én er kunnen afspraken en herinneringen in gezet worden. Doordat het horloge waterbestendig is, hoeft het niet afgedaan worden tijdens de afwas of het douchen.

De Watchi Care wordt vooraf door de organisatie ingesteld en opgeladen met nummers van familie en huisartsen. Erg handig!

Beveiligde dataverbinding

De Watchi werkt via een beveiligde dataverbinding. Deze verbinding en simkaart zijn ingegrepen bij het maandelijks abonnement. De abonnementen zijn per maand opzegbaar, dus je zit niet aan een langdurig contract vast.

WINNEN!

Heb jij de zorg over een dierbare en wil jij kans maken op een Watchi Care mét een abonnement van 12 maanden? Kies hieronder welke Watchi Care je wilt winnen, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en vul vóór 24 december het winformulier in.