Winnen: 5×2 tickets voor indrukwekkende Blue Planet II live in concert

Deel dit artikel:

De makers van de adembenemende documentaireserie Blue Planet komen met iets heel bijzonders: op 6 maart 2019 kun je de documentaire Blue Planet II  bekijken op een enorm scherm in Ahoy Rotterdam. 

Sta versteld van de verbluffende wijze waarop het leven op- en onderwater in beeld is gebracht. De soundtrack is van componist en Oscar- winnaar Hans Zimmer en wordt live uitgevoerd door een 80-koppig symfonieorkest. De presentatie zal in handen zijn van Sophie Hilbrand

Mysterieuze onderwaterwereld

De documentaire Blue Planet II is het meest recente deel van de documentaireserie Blue Planet, die gaat over het onderwaterleven. Met de documentaire willen de makers laten zien hoe bijzonder en mysterieus het leven onderwater is.  Er is ontzettend veel tijd gestopt in het maken van alle beelden: 125 expedities, 39 landen en 600 uren duiken waren nodig om de mooiste beelden te verzamelen.

Awards

Het harde werk van de makers van Blue Planet is zeker beloond. Zo heeft de documentaire al verschillende filmprijzen gewonnen, waaronder de BAFTA Awards, de Broadcasting Press Guild Awards en de National Television Awards.

Win tickets!

Met eigen ogen zien hoe mooi het onderwaterleven is? Vul dan onderstaand winformulier in vóór 22 januari 2019 en maak kans op tickets (rang 4) voor Blue Planet II live in concert. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

25% korting op je kaartjes

Niet gewonnen? Je kunt via de Margriet Shop tickets bestellen voor Blue Planet II in concert, zelfs met 25% korting!

Beeld | © Miles Barton/BBC NHU 2017