Win: een paasbox van Marley Spoon met misschien wel het gouden ei… (verlopen)

Deel dit artikel:

Met de paasboxen van Marley Spoon zet je met verse ingrediënten de lekkerste gerechten op tafel, van een stevig Mexicaans ontbijt tot luchtige Amerikaanse pancakes. Wil je dit jaar met Pasen lekker uitpakken? Margriet geeft een feestelijke paasbox van Marley Spoon weg. En vanzelfsprekend wordt die thuisbezorgd!

Speciaal voor Pasen heeft Marley Spoon een verpakking ontwikkeld waarmee ook eieren kunnen worden bezorgd, want die horen erbij in deze tijd van het jaar. De chefs hebben bijzonder hun best gedaan om er een feestelijke paasbrunch van te maken.

Wat zit er in de box?
Er kan gekozen worden uit drie brunchgerechten, allemaal met ei als basisingrediënt. Op het menu staan luchtige pancakes met bacon, compote van blauwe bessen en een shake; een frisse gerookte makreelsalade met dille-krieltjes en citroensaus; en huevos rancheros, een stevig Mexicaans ontbijt met zwarte bonen-mash en pittige salsa. Daarnaast kun je in deze box ook een ei van echt bladgoud aantreffen, plus ’s werelds eerste chocolade-paasreep van Hands Off My Chocolate. De gelukkige vinder wint hiermee één jaar lang gratis chocolade. Dat wordt lekker brunchen met Pasen!

Winnen?

Margriet geeft een paasbox van Marley Spoon weg voor twee of voor vier personen die bij je thuis wordt afgeleverd. Kans maken? Vul vóór 20 maart onderstaand formulier in. Zeker zijn van een paasbox? Klik dan hier om je eigen box te bestellen.

[gravityform id=”262″ title=”false” description=”false”]

Leuk om te lezen

Bekijk ook

Vriendinnen Ingrid en Liezet gaan op pad in het oosten van Nederland.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.