Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

WIN: 3x het boek ‘Nederland – Eropuit in elk seizoen’ (VERLOPEN)

nederland-eropuit-in-elk-seizoen.jpg

Voorlopig zit een vakantie naar het buitenland er nog niet in, maar dat betekent niet dat je je thuis hoeft te vervelen. Ook in Nederland is er genoeg moois te ontdekken, weten reisjournalisten Marlou Jacobs en Godfried van Loo. Zij gingen op ontdekkingstocht in eigen land en delen nu hun favoriete plekken in het boek Nederland – Eropuit in elk seizoen.

En jij kunt kans maken op één van de drie exemplaren, die wij mogen weggeven!

Nederland – Eropuit in elk seizoen

Het boek staat vol historische achtergrondverhalen en unieke foto’s, waarmee je reis thuis op de bank al begint. De gids behandelt twintig kleinere stadjes, nabijgelegen dorpen en hun omgeving. Eeuwenoude plaatsen, zoals: Appingedam, Brielle, Gorinchem en Ootmarsum met een beschermd stads-of dorpsgezicht, een rijke geschiedenis en relatief onbekende bezienswaardigheden. Gaat het door al het moois kriebelen en heb je ook zin om Nederland te gaan ontdekken? Met tientallen wandel- & fietsroutes, restaurant- en overnachtingstips staat het boek garant voor interessante dagtrips of weekenden weg, het hele jaar door.

Favoriete reistips

Eerder dit jaar verscheen van dezelfde auteurs het populaire reisboek Nederland – Vakantie in eigen land. Een boek dat in het teken staat van rust en ruimte. Aan de hand van dat succesvolle boek deelden Marlou en Godfried hun favoriete tips al eens op Margriet.nl, die je hieronder kunt lezen:

Dol op fietsen? Dan moet je déze prachtige route echt een keer gefietst hebben
Op déze plek staan de oudste monumenten van Nederland
De Elfstedentocht rijden zónder ijs? Dat kun je deze zomer gewoon doen
Deze oer-Hollandse, fotogenieke regio is zeker een bezoekje waard
Wist je dat je op déze plek in Nederland langs 8 kastelen kunt fietsen?
Fietstocht langs het mooiste van Brabant: het landschap én bier

Kans maken?

Sta je te popelen om alle mooie plekjes in Nederland te ontdekken? Dan kan deze reisgids niet ontbreken. Kans maken? Vul dan vóór 23 december het onderstaande formulier in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ook interessant