Win! Maak 5x kans op de dvd Gek van Oranje (verlopen)

Deel dit artikel:

Gek van Oranje is een zomerse ensemble-komedie, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland een gedaanteverandering ondergaat, zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en zich verliest zich in de totale oranjegekte. Benieuwd naar de film? Margriet mag vijf dvd’s weggeven!

Als Nederland zich tijdens het WK van 2010 op de klanken van de vuvuzela overgeeft aan de Oranjekoorts, zoeken degenen die niets met voetbal hebben een veilig heenkomen bij elkaar. Gek van Oranje is een zomerse ensemble-komedie, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland een gedaanteverandering ondergaat, zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en zich verliest zich in de totale oranjegekte.

Het is 2010 en Nederland scoort onverwacht hoge ogen tijdens het WK voetbal in Zuid Afrika. De liefhebbers dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale, terwijl zij die niks met voetbal hebben de verlaten straten voor zichzelf hebben. In deze licht verhitte gemoedstoestand worden mensen naar elkaar toe of juist verder van elkaar af gedreven, om na vier weken, als het carnaval van het WK voorbij is, nooit meer dezelfde te zijn.

Winnen?

Margriet mag vijf dvd’s van de film Gek van Oranje weggeven. Kans maken? Vul dan voor 28 juni onderstaand formulier in.

Lees ook

Waar gaat een wind naartoe als je hem inhoudt?
Hoe merk je dat je lever aan het vervetten is?
Vitamine D2 of vitamine D3: welke vorm is beter voor je lichaam?

Bekijk ook

Gympen weer wit maken? Daar is maar één product voor nodig. Het is spotgoedkoop en je hebt het ongetwijfeld in je beautyvoorraad…