Win: 5x 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek (verlopen)

Deel dit artikel:

Laat de spiegelbollen maar draaien, want van 21 t/m 27 mei viert Libelle Zomerweek het grootste discofeest van Nederland. Wil je dit samen met een vriendin meemaken? Margriet geeft vijf keer twee kaarten weg.

Op het Almeerderstrand wordt het swingen, meezingen en wordt de liefde gevierd. Liefde voor muziek, voor shoppen, voor elkaar. Maar ook: voor een gezellig huis, fijne kleren, vrolijk groen en lekker koken. En dat allemaal omlijst door geweldige muziek.

Kom de (disco)sfeer proeven

Libelle Zomerweek is een heerlijk dagje uit met je moeder, zus, beste vriendin of favoriete collega. Honderden standjes om eindeloos te shoppen, inspirerende gratis workshops, lekker eten, wervelende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici, een fantastische sfeer… Voor ruim 83.000 vrouwen genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen.

Liefde dus. En disco. Met alle uitgelaten vrolijkheid die daarbij hoort. Gegoten in een optimistisch, warm, gezellig en inspirerend programma. Mis het niet, let’s groove & boogie on down!

Winnen?
Margriet geeft vijf keer twee kaarten weg voor de Libelle Zomerweek. Wil je kans maken? Vul vóór 28 april onderstaand formulier in.

Lees ook

De 5 geheimen van slanke mensen
Met dit ontbijt kun je makkelijker en sneller afvallen
Schaamlipkanker: zo ben je er nog op tijd bij

Bekijk ook

Vriendinnen Ingrid en Liezet gaan op pad in het oosten van Nederland.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.