Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

WIN: 10x 2 tickets voor een scheepsbezoek aan de Holland America Line

boot-cruise.jpg

Benieuwd naar hoe een cruiseschip er van binnen uitziet? Dit is je kans om een kijkje te nemen. Wij mogen samen met Cruise Travel 10x 2 kaarten weggeven voor een bezoek aan het nieuwste schip van de Holland America Line (HAL), MS Koningsdam t.w.v. 35 euro per persoon. Mét lunch. Doe mee en win!

Margriet samen met Cruise Travel & Holland America Line

Kijk je ogen uit

Bekijk de Holland America Line (HAL) van binnen en ontdek de ongekende mogelijkheden aan boord. Als je wint, waan je je een dag op vakantie. Je wordt verwelkomd met een lekker kopje koffie of thee om goed van start te gaan. Omdat je natuurlijk wilt weten wat het cruiseschip allemaal te bieden heeft, volgt daarna een exclusieve rondleiding, gevolgd door een presentatie. Trek gekregen? Het bezoek wordt afgesloten met een heerlijke driegangenlunch in de Dining Room.

Waag een kans en win! Enne… wie neem je mee?

Doe mee en win

Wil je kans maken op 2 tickets om de Holland America Line (HAL) eens van binnen te bekijken? Vul dan snel dit winformulier in. Het bezoek aan de Koningsdam zal plaatsvinden op zondag 3 juni aanstaande, tussen 10.00 en 14.00 uur in Amsterdam.

Ook interessant