Win! 3x langhoudende Lipstick van PureMoist (verlopen)

Deel dit artikel:

Het liefst wil je je lippen elke dag wel een leuk kleurtje geven. Maar tijdens de wintermaanden worden ze ook ontzettend droog en laat je het na een tijdje maar links liggen. Dé oplossing voor gezonde lippen en een prachtig kleurtje? PureMois Lipstick van Jane Iredale. En Margriet mag er drie weggeven!

Levendige pigmenten mengen zich met voedende natuurlijke oliën en extracten van Superfruit in de PureMois Lipstick van Jane Iredale, voor zachte lippen die heerlijk aanvoelen, smaken en er fantastisch uitzien. Dat betekent dus een leuk kleurtje, ook in de wintermaanden, terwijl ze gehydrateerd worden dankzij de bewezen verzachtende eigenschappen van moringaolie. De Sinaasappelschilwas, avocado en zonnebloemoliën geven de lippen een verzorgd en verfrissend gevoel en door de organische extracten van granaatappel en zwarte bessen ruikt de lipstick ook nog eens heerlijk.

Winnen?

Margriet geeft drie exemplaren van de PureMois Lipstick van Jane Iredale weg. Wil je kans maken? Vul dan vóór 4 maart onderstaand formulier in.

Lees ook