Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 2x waterdichte regenjas van Happy Rainy Days t.w.v. € 139,95

winnen-2x-waterdichte-regenjas-van-happy-rainy-days.jpg

Draag jij altijd verschillende jassen tijdens de herfst, maar ontbreekt de waterdichte regenjas nog aan je kapstok? Goed nieuws: je maakt bij Margriet nu kan op een regenjas van Happy Rainy Days.

Margriet mag twee regenjassen weggeven!

Happy Rainy Days waterdichte regenjas

Winnen: 2x waterdichte regenjas van Happy Rainy Days t.w.v. € 139,95

Of je nu met de hond loopt of een grote strandwandeling maakt, een goede regenjas komt altijd goed van pas. Het maakt slenteren door de regen een stuk comfortabeler – vooral in een land als Nederland waar regelmatig wat regen valt. De regenjassen van Happy Rainy Days komen in dit seizoen erg goed van pas. Zo ook deze comfortabele donkerblauwe regenjas. De jas is niet alleen waterdicht, hij is ook nog eens super sfeervol door de bruine knopen op de blauwe stof. Een echte jas waar je graag in gezien wilt worden dus.

Regenjas winnen?

Met een hippe waterdichte regenjas van Happy Rainy Days kunnen de weergoden jou helemaal niks maken! Margriet mag twee stuks van deze donkerblauwe trenchcoats weggeven t.w.v. € 139,95. Kans maken? Stuur vóór 22 november een kaart naar Margriet, Postbus 40021, 2130 KP Hoofddorp o.v.v. ‘Happy Rainy Days’ of vul het formulier hieronder in om kans te maken.

Tekst | Malu Kirschbaum en Maartje van Engelen
Beeld | iStock

Ook interessant