Winnen: 5x 2 tickets voor concert Alain Clark in TivoliVredenburg (verlopen)

Deel dit artikel:

Alain Clark is muzikant in hart en nieren, en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Met hits als Father & friend, Blow me away en Back in my world in zijn achterzak weet hij elke zaterdagavond de kijkers van het tv-programma De beste zangers te imponeren.

Met zijn vijfde album in aantocht kijkt de succesvolle zanger terug op een hele rij hitsingles, multiplatina albums, een kast vol awards en optredens op internationale festivals. Zo stond hij op San Remo, Montreux Jazz en het Reeperbahn Festival. En natuurlijk was hij te bewonderen op diverse prestigieuze Nederlandse podia. Hij was een van de publiekstrekkers van North Sea Jazz, maar vult net zo makkelijk de zaal van het Concertgebouw. Ook was Alain Clark afgelopen november te zien bij Margriet Winter Fair – en daar zijn we maar wat trots op!

Unieke kans

Op 4 mei geeft Alain Clark een concert in TivoliVredenburg. Wil jij erbij zijn? Grijp dan nu je kans. Want voor dat concert geven wij 5x 2 kaarten weg! Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en vul het formulier in vóór 25 april aanstaande. Wie weet, mag jij dan straks iemand meenemen naar dit topoptreden.