Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x voucher voor de serie ‘The New Pope’ (verlopen)

winnen-10x-voucher-voor-de-serie-the-new-pope.jpg

In de serie The New Pope zie je het vervolg op The Young Pope, een HBO-serie van Oscarwinnaar Paolo Sorrentino. In de serie gaat het verhaal verder en strijden twee pausen om een plek in het Vaticaan. Maar een heilige oorlog ligt op de loer…

Margriet geeft 10 vouchers t.w.v € 9,99 weg waarmee je de serie op Lumière kunt bekijken.

The New Pope

Paus Pius XIII ligt in een coma en de kardinalen gaan haastig op zoek naar een mogelijke vervanger. Mede door staatssecretaris Voiella maakt de Engelse aristocraat Sir John Brannox, gespeeld door John Malkovich, kans om deze rol te vertolken. Het is alleen een grote opgave om de rol van Pius XIII op te volgen. Vooral omdat het Vaticaan zwaar onder vuur ligt vanwege de nodige schandalen en de invloed van Piux XIII die nog altijd door de kerk voelbaar is. En Sir John Brannox is niet de enige; er is namelijk nog iemand die de rol van paus op zich wil nemen. Gaat het goed komen om de juiste paus te vinden waarmee de rust terugkeert in het Vaticaan?

Net zoals bij The Young Pope zullen bekenden zoals Jude Law, Ludivine Sagnier en Cécile de France terugkeren. Nieuwkomers in de serie zijn John Malkovich, Sharon Stone en Marilyn Manson.

Winnen?

Wil je kans maken op een voucher voor The New Pope? Laat dan je gegevens achter en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 11 juni.

Beeld | The New Pope

Ook interessant