Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Verras je vriendin met een gratis kaartje! (verlopen)

stuur-je-vriendin-een-gratis-kaartje.png

Zaterdag 19 maart is het Nationale Vriendinnendag, dé dag om je vriendin te laten weten hoe blij je met haar bent. Maar hoe kun je dat het beste doen? Met een persoonlijk kaartje natuurlijk! In samenwerking met Kaartwereld mag je je vriendin een gratis kaartje sturen! 

Niemand wil en kan zonder vrienden. Want vrienden maken het leven vrolijker, zinvoller, leuker, makkelijker en zorgen voor mooie herinneringen. Vriendschap is daarom belangrijk in ons leven en maakt ons gelukkig.

Om een onvoorwaardelijke vriendschap te vieren, mag je t/m 19 maart (Nationale Vriendinnendag) een vriendin een gratis kaartje* sturen via Kaartwereld. Uiteraard met een persoonlijke tekst om haar te laten zien hoe blij je met haar bent. Misschien omdat ze altijd voor je klaar staat, omdat je haar gewoon heel erg lief vindt of omdat ze wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

VERSTUUR HIER JE GRATIS KAARTJE NAAR EEN VRIENDIN!

Kaartenwereld is een online webshop met een ruime keuze aan grappige, hippe en bijzondere kaarten. Hieronder alvast een selectie van onze favoriete kaarten.

kaartwereld

Ben je al lid van de Margriet Vriendinnen Facebookgroep?

Ben je op zoek naar nieuwe vriendschap of heb je advies en raad nodig van andere vrouwen als het gaat om familie, werk, relaties en andere dilemma’s het leven? Sluit je dan aan bij de Margriet Vriendinnen Facebookgroep.

In deze groep kun je oproepen plaatsen als je met iemand gezellige dingen wilt doen, denk aan het maken van een wandeling of een leuke workshop. En als je ergens mee zit, of je wilt graag iets delen, dan ben je welkom bij de Margriet Vriendinnen Facebookgroep Je kunt je oproepje(s) plaatsen en reageren op de oproepjes van anderen zodra je bent toegevoegd.

Klik hier om je gratis aan te melden!

* De actie is tot en met 19 maart 2016 met de code MARGRIET2016. Deze code geeft een waarde van € 2,23 (inclusief postzegel van €0,73). Wil je een luxere kaart sturen of iemand verrassen met een cadeau erbij? Je krijgt de waarde van de kaart als korting op het totaalbedrag van je bestelling.

Ook interessant