Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 5x het boek ‘Starten en stoppen met werken’ van Hansje van Etten (verlopen)

winnen-5x-het-boek-starten-en-stoppen-met-werken.jpg

In het boek Starten en stoppen met werken geeft Hansje van Etten antwoorden op vragen die je altijd al wilde weten over het starten in de arbeidsmarkt en het verlaten als je juist met pensioen gaat. Al vragend aan millenials en babyboomers geeft de schrijver je inzichten die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gehad.

Margriet mag 5 exemplaren weggeven van het boek t.w.v. € 20,99.

Starten en stoppen met werken

Hansje van Etten gaat samen met millenials en babyboomers op zoek naar antwoorden op vragen die ons altijd al bezig hielden. Van het maken van de juiste keuze in werk en hier blijven tot het opnieuw solliciteren en het uiteindelijk met pensioen gaan. De millenials en babyboomers geven tips over hoe je de arbeidsmarkt kunt veroveren en overleven. Vooruitblikkend en terugkijkend vertellen ze over hun dromen, drijfveren en teleurstellingen en over nieuwe kansen. Hun tips, ervaringen en verhalen zetten je aan het denken om je toekomst met andere ogen te bekijken.

Winnen?

Wil je kans maken op het boek Starten en stoppen met werken? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 11 juni.

Beeld | iStock

Ook interessant