Win: 3x een stadswandeling door bruisend Amsterdam t.w.v. € 19,50

Deel dit artikel:

Een dagje naar het bruisende Amsterdam is altijd leuk, en dan wil je natuurlijk wel de mooiste plekken zien. Dat komt mooi uit, want je kunt nu een stadswandeling over de grachten mét gids winnen t.w.v. € 19,50.

De route die gaat wandelen gaat door de grachtengordel en de Jordaan.

Stadswandeling Amsterdam

De gids van Specialtours neemt je mee naar de leukste plekjes. Slenter langs gezellige pleinen en de mooiste straatjes van de Amsterdamse grachtengordel met haar prachtig versierde pakhuizen. Vervolgens wandel je door naar de gezelligste buurt van Amsterdam: de Jordaan. In deze buurt lijkt de tijd te hebben stilgestaan en ga je helemaal op in de verborgen hofjes en pleintjes. En vergeet de typische cafés niet! Op en top Amsterdams en garantie op een geweldige stadswandeling.

Hoe je deze tour kunt winnen?

Door het onderstaande formulier in te vullen maak je kans op deze mooie wandeltocht.

Disclaimer
Tickets zijn geldig van 12 september tot en met 31 december 2019. De tour is elke zaterdag van 12:30 uur tot 15:00 uur met als startpunt de Westerkerk. Je dient vooraf online te boeken via http://www.specialtours.nl/actie. De tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties en zijn niet inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk. Verdere informatie ontvang je van Specialtours nadat je gereserveerd hebt.