Winnen: kaarten voor première nieuwe show Boom Chicago

Deel dit artikel:

Worden onze banen ingepikt door robots? En als dat zo is, hoe zit het dan met de banen van de comedians van Boom Chicago? Kunnen robots net zo goed improviseren? Je krijgt het antwoord tijdens de nieuwe comedyshow van Boom Chicago: The Future is Here – And it is Slightly Annoying

De show is een komische verkenning van technologie en wat dit voor ons mensen betekent. Gaat onze toekomst er daarmee rooskleuriger uit zien, of gaan onze robot-overlords ons zowel thuis als op ons werk vervangen? Niet alleen gaat de show over technologische vooruitgang, het gezelschap maakt ook op baanbrekende wijze gebruik van innovatieve technologie.

The Future is Here – And it is Slightly Annoying gaat op donderdag 18 april in première en is vanaf dan elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag te zien bij Boom Chicago in Amsterdam.

Wij mogen 1 x 2 kaarten weggeven voor de première op 18 april, maar óók 5 x 2 kaarten voor de show op zaterdag 11 mei (om 20:00)! Wil je kans maken op kaarten? Vul dan vóór 15 april onderstaand formulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Note: zorg dat je beschikbaar bent op 18 april of 11 mei. In het veld ‘opmerkingen’ kun je aangeven waar je voorkeur naar uit gaat.

Bron beeld | Jelle Draper