Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Op zoek naar een leuk cadeautje? Dit is dé tip!

bladcadeau.png

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef eens een blad cadeau! Omdat je moeder altijd voor iedereen klaarstaat en je haar ook eens een rustmomentje gunt. Omdat de kinderen bij je zus hebben mogen logeren en die nu vast wel even onderuit wil. Of omdat de buurvrouw in de lappenmand zit en wel wat afleiding kan gebruiken. Zoek je een aardigheidje, geef dan eens BladCadeau. Dat is niet één attentie, maar eentje die een paar keer achter elkaar op de mat valt.

Origineel aardigheidje
Met BladCadeau geef je een kort (of wat langer) abonnement op een tijdschrift. Je bepaalt zelf de titel en hoeveel nummers je wilt geven. Opzeggen hoeft niet, het abonnement loopt vanzelf af. Zo kun je iemand die peinst over een verbouwing inspiratie geven in de vorm van een woonblad. Of de collega met zwangerschapsverlof een hart onder de riem steken met een blad voor ouders, voor de laatste loodjes. Dat is net even wat origineler en onderhoudender dan een bloemetje.

Klaar in een paar klikken
Je kunt natuurlijk een Margriet mini-abonnement geven aan degene die altijd jouw exemplaar inpikt. Maar je kunt ook kiezen uit een van de meer dan dertig andere tijdschriften. Op BladCadeau staat precies hoe het werkt, wat alle opties zijn en hoeveel nummers je cadeau kunt geven voor het bedrag dat je wilt besteden. Het is binnen een paar klikken geregeld. Zo makkelijk is het om attent te zijn.

Cadeautje voor jezelf!
Gulle gevers verdienen zelf ook een aardigheidje, vinden wij. Daarom mag Margriet in samenwerking met BladCadeau €7,50 korting geven!

Kies hier de titel die je cadeau wilt geven en voer de volgende kortingscode in: SH34NL6.
Deze kortingscode is geldig t/m 30 september 2015.

Ook interessant