Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Ontdek welk woontype je bent en win je eigen Margriet-fauteuil!

ffewf.png

Is je interieur toe aan een opfrisbeurt, maar weet je eigenlijk niet welke stijl bij jou past? Doe dan de Henders & Hazel woonsmaakwijzer en maak kans op een Margriet-fauteuil!

HEN_Margrit_Touch_groen_sfeerDeze fauteuil heeft Margriet samen met Henders & Hazel ontwikkeld en je kunt hem zelf ontwerpen naar je eigen wensen. De fauteuil is verkrijgbaar in stof, lederlook of leder in zeer veel verschillende kleuren en met accentkleuren in de zijkant en de rug. Daarnaast kun je kiezen uit een rvs of vintage metalen frame. Dus of je nou een romantisch, modern of eigentijds woontype bent, de Margriet fauteuil past altijd in jouw interieur.

Wat is jouw woonstijl?

Wist je trouwens dat je bij Henders & Hazel de mogelijkheid hebt je hele woonkamer geheel naar eigen smaak en wens in te richten? Je kunt namelijk zelf je meubels samenstellen, zodat ze perfect bij je woonstijl passen. Dit geldt zowel voor de zitmeubels als voor het overige meubilair.

Ontwikkeld voor Margriet door Henders & Hazel

HEN_Margrit_Orlando_Mint_sfeerAan de slag!

Voordat je de Margriet-fauteuil bestelt in een blauwe stof met gele bies, of die leuke bank in petrol leder, wil je natuurlijk wel goed beeld hebben van hoe dat er nou uit komt te zien. Op de website van Henders & Hazel kun je gebruik maken van de 3D configurator (let op: download eerst het programma wat je in je scherm te zien krijgt). Deze applicatie toont alle banken, stoelen en fauteuils in alle mogelijke uitvoeringen. Je kunt dus experimenteren met allerlei verschillende opstellingen en kleuren leder/stof. Handig: de prijs van jouw creatie wordt ook meteen getoond. Wil je een aantal voorbeelden van de Margriet-fauteuil in het echt zien en uitproberen? De fauteuil is te bewonderen bij een van de 52 verkooppunten van Henders & Hazel.

Doe de woonsmaakwijzer en win!

Doe hier de woonsmaakwijzer en win je zelf ontworpen Margriet-fauteuil. Kies je voor stof, lederlook of leder en voor de kleuren mint, rood of espresso? Ga aan de slag!

Logo

Ook interessant