Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Win: huidverzorgingsadvies en producten voor een stralende 50+-huid

uitgelicht.png

– in samenwerking met Vichy – 

Grote kans dat je huid na je vijftigste is veranderd. De oorzaak hiervan is waarschijnlijk hormonaal. Maar geen paniek, bij Margriet ontdek je het geheim van een stralende 50+-huid.

Bij vrouwen in de menopauze verandert de huid door hormonale veranderingen. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van droogheid, pigmentvlekjes, oneffenheden, rimpels of een onrustige huid. Vichy Neovadiol heeft speciaal voor vrouwen in de menopauze een lijn ontwikkeld die de strijd aangaat met de tekenen van huidveroudering die optreden tijdens deze periode.

Doe mee en ontdek het geheim
Ben je 50+ en wil je ook graag dat je huid er goed uit blijft zien? Meld je dan aan voor de workshop van Vichy Neovadiol op 3 augustus van 10.00 tot circa 14.00 uur op de redactie van Margriet in Hoofddorp. Tijdens een heerlijke lunch maak je kennis met de nieuwe producten uit de verzorgingslijn Vichy Neovadiol. Daarnaast wordt er een huidanalyse bij je uitgevoerd en krijg je tips & tricks van de huidexpert van Vichy. Het belooft een interactieve workshop te worden met antwoord op al je vragen. Als afsluiter van de workshop krijg je een gezichtsreiniging. Bovendien krijg je een serum en een dagcrème mee naar huis met daarbij een gepersonaliseerde uitleg voor een maximaal resultaat.

Daarnaast word je op deze dag gestyled en wordt de visagie gedaan. De dag wordt vastgelegd door middel van een fotoshoot. Jouw ervaring en mening over de producten worden in Margriet gedeeld met alle lezeressen. Ben je beschikbaar op de gegeven datum en tijd? Geef je dan op door vóór 23 juli door een mail inclusief foto te sturen naar ilse.jepkema@sanoma.com.

Alle deelnemers die zijn uitgenodigd, hebben inmiddels bericht ontvangen.

Ook interessant