Win het perfecte moederdagcadeau: deze mooie moeder-dochter armband van My Jewellery (Verlopen)

Deel dit artikel:

Dit jaar een keer geen doos bonbons, bos rozen of haar favoriete geur: gooi het over een andere boeg met de mooie ‘Mother & Daughter Bracelet’ van My Jewellery. Hiermee zit je zeker goed op Moederdag.

 Wil jij de belangrijkste vrouw in je leven op Moederdag verrassen met een cadeau dat voor altijd is? Ga voor de ‘Mother & Daughter Bracelet’ van My Jewellery: past overal bij en heeft ook nog een mooie betekenis.

Perfect match

Ook dit jaar lanceert het trendy sieradenmerk My Jewellery weer een speciale moeder-dochter armband. Het idee hiervoor is niet zomaar uit de lucht komen vallen: “Familie is voor mij heel waardevol; ik heb altijd al een bijzondere band met mijn moeder gehad”, vertelt Sharon Hilgers (29), eigenaresse en founder van My Jewellery. “Ze is er altijd voor me en helpt me tegenwoordig zelfs met mijn bedrijf. Tevens leerde zij mij het geluk te vinden in kleine dingen. En dat is ook precies waar het armbandje voor staat.”

De ‘Mother & Daughter Bracelet’ werkt hetzelfde als de vriendschapskettingen die je vroeger met je beste vriendin had: de bedels passen perfect in elkaar, maar zelfs los is het sieraad mooi te dragen. Het ene hart gesneden uit het andere staat symbool voor de relatie tussen moeder en dochter. “Het was voor mij logisch dat het ontwerp voor deze armband vooral de liefde voor moeder en dochter moest uitdragen op een toegankelijke manier”, licht Sharon toe.

Altijd mooi

De armband is allesbehalve smaakgevoelig (met een hartje zit je immers altijd goed), fijn afgewerkt, gemaakt van stainless steel waardoor ’ie niet verkleurt en in maat te verstellen. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud, zilver en rosé. Zo hoef je niet bang te zijn dat hij niet past bij de rest van je sieraden!

Winnen!

Wij mogen nu 5 gouden én 5 zilveren exemplaren weggeven! Vul onderstaand formulier in en vertel ons bij ‘opmerkingen’ waarom jij je moeder wilt verrassen: