Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x het boek ‘Indo’ van Marion Bloem (verlopen)

winnen-bij-margriet-geven-we-10x-het-boek-indo-van-marion-bloem-weg.jpg

In het boek ‘Indo’ neemt Marion Bloem je mee tijdens haar leven als Indonesiër. Door de kleurrijke verhalen van haar ouders en grootouders is ze trots op haar afkomst, maar weet ze ook dat dat in de huidige maatschappij niet altijd samen gaat.

In het boek haalt ze herinneringen op en geeft ze haar mening over de Indonesische cultuur waar ze altijd zo trots op is geweest. Margriet mag 10 exemplaren weggeven!

‘Indo’ van Marion Bloem

Bij Marion Bloem is de Indische cultuur er met de paplepel ingegoten. Vol trots vertelde haar familie over deze cultuur en kijkt ze terug naar de mooie herinneringen die ze hieraan heeft overgehouden. Maar, wat is er eigenlijk zo waardevol aan deze cultuur? En is het wel een Indische cultuur? In het boek geeft Marion een persoonlijke blik op de huidige samenleving en op de cultuur die haar hele leven eigenlijk al getekend heeft. Een persoonlijke geschiedenis over identiteit.

Winnen?

Wil jij kans maken op het boek ‘Indo’ van Marion Bloem? Vul dan onderstaande formulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Beeld | iStock

Ook interessant