Winnen! Maak kans op een weegschaal van Tanita (verlopen)

Deel dit artikel:

De weegschalen van Tanita brengen veel meer in kaart dan alleen je gewicht. Bijvoorbeeld het spier-, vet- en vochtpercentage en de botmassa.

Naast het meten van je gewicht, spier-, vet-, vochtpercentage en botmassa meet de Tanita RD-953 ook je metabolische leeftijd. En dat kan best confronterend zijn. Als je dertig bent en de weegschaal zegt dat je metabolische leeftijd zestig is, is dat even schrikken. Dan zul je dus echt meer moeten gaan bewegen en gezonder gaan leven. Ook meten de weegschalen je visceraal vet (buikvet); het vet waar je niet te veel van wilt hebben, omdat een teveel de kans op hart- en vaatziekten verhoogt.

Ook kunnen Margriet Slank-lezers op Betersport.nl de Fitbike Ride 5 met een speciale korting bestellen. Je betaalt dan € 269,28 i.p.v. € 374. Stuur een e-mail o.v.v. Kortingsactie Margriet Slank-special naar info@betersport.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Bestellen kan ook via het chatvenster op Betersport.nl. De kortingsactie is de hele maand januari geldig.

Winnen!

Margriet Slank en Weda bv Naarden (exclusief distributeur van Tanita) geven twee keer een Tanita RD-953 t.w.v. € 199,95 weg. Kans maken op deze handige weegschaal? Vul dan snel het winformulier in.

Niet gewonnen? Via Tanita.nl bestel je de Tanita RD-953 met 20% korting. Bestel met kortingscode: margriet (geldig t/m eind februari 2018).

Margriet Slank-lezers kunnen op Betersport.nl de Fitbike Ride 5 met een speciale korting bestellen.
Je betaalt dan € 269,28 i.p.v. € 374.

Lees ook

Bekijk ook

Zo maak je gebroken oogschaduw weer als nieuw.

Artikelen ontvangen in je mailbox? Ga naar margriet.nl/nieuwsbrief.