Winnen! Maak kans op de roman ‘Voor mij’ van Jojo Moyes (verlopen)

Deel dit artikel:

De roman Voor jou betekende de internationale doorbraak van auteur Jojo Moyes (1969). Voor mij is het vervolg op Voor jou en de nieuwste roman van Jojo. Wij geven 10 exemplaren weg!

De verfilming van Voor jou, Me before you, werd een publiekslieveling. Moyes weet een breed publiek te raken, wat blijkt uit het feit dat er inmiddels wereldwijd 31 miljoen van haar boeken zijn verkocht. Verboden vruchten en De laatste liefdesbrief leverden haar de Romantic Novel of the Year Award op. Er zijn inmiddels drie boeken verschenen met Louisa Clark in de hoofdrol: Voor jou, Een leven na jou en Voor mij.

Voor mij

In Voor mij is Louisa Clark naar New York afgereisd, om in dienst te treden van de rijke familie Gopnik. Ook al heeft Lou haar hart verloren aan Sam, die als ambulancebroeder in Engeland is gebleven , de kloof wordt door hun lange-afstandsrelatie steeds dieper. En dan duikt ook nog eens ene Joshua Ryan op, die een onverwacht linkje heeft met haar verleden…

winnen!

Margriet mag van uitgeverij De Fontein 10 exemplaren verloten van Voor mij. Kans maken? Vul dan vóór 1 augustus het winformulier in.

Ook interessant om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in opmargriet.nl/nieuwsbrief.